Matkapuhelin

+358-40-7567649

Sähköpostiosoite

bandit@bellamassage.fi

Avoinna

Ma–Ke 10–18, To–Pe: 10–20, La 10–18

Wat Pho Temppeli, Bangkok, Thaimaa

Thaihieronta on perinteinen terapeuttinen thaimaalainen hieronta, jota yhdistävät Buddhalaiset lääkintäopit, akupunktio sekä venyttävät jooga-asennot.

Alun perin thaihieronta sai alkunsa noin 2500 vuotta sitten Intiasta, josta se siirtyi Thaimaahan munkkien sekä nunnien opetettavaksi.

Thaihieronta on tärkeä osa Thaimaan kulttuuria, Thaimaan kuningas Rama III jopa kaiverrutti hieronnan opit kiviin, jotta ne eivät koskaan unohtuisi. Nämä kivet ovat yhä nähtävissä Bangkokissa, Wat Pho – temppelissä.

Perinteisesti Thaihieronta suoritetaan löysästi istuvissa vaatteissa ohuella lattiamatolla maaten. Hieronta aloitetaan jaloista, joihin kiinnitetään erityistä huomiota. Jaloista siirrytään hitaasti ylöspäin painelemalla kehon kipupisteitä.

Thaihieronnan hyödyt

Thaihieronnan pohjimmainen tarkoitus on auttaa energiaa virtaamaan koko kehon läpi, jolloin sen uskotaan parantavan monia sairauksia.

Thaihieronnassa keskitytään kehon läpi kulkeviin energialinjoihin, joilla on vaikutusta niin tunteisiin kuin vireyteen ja fyysiseen tilaan.

Thaihieronnan hyötyjä ovat mm.

  1. Stressin lievitys
  2. Lisää energiaa
  3. Parantaa liikeratoja & suorituskykyä

Thaihieronnassa käytetään käsien lisäksi myös jalkoja, polvia ja kyynärpäitä. Thaihierontaa voidaan toteuttaa eri voimakkuuksilla asiakkaan tarpeen mukaan. Jos hieronnan voimakkuus tuntuu liian kovalta, pyydä hierojaa hieromaan kevyemmin.